villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
wellnessbungalow wellnessbungalow wellnessbungalow
Over ons Afdrukken E-mail
Voor veel mensen is Wellnessbungalow.nl geen onbekende.
Jarenlang hebben wij onze eigen vakantiewoning in Friesland zeer succesvol verhuurd aan vele tevreden gasten. Heel vaak moesten wij mensen echter teleurstellen omdat onze eigen wellnessbungalow al lang van te voren was volgeboekt. Een bezettingsgraad van gemiddeld bijna 95% op jaarbasis is een resultaat om trots op te zijn.

overons_2.jpg Dit heeft ons op het idee gebracht om Wellnessbungalow.nl onder een groter publiek bekend te maken en anderen bij ons te laten adverteren. Wij kunnen de bezoekers van de website dan ook beter bedienen door hen een veel groter aanbod te presenteren.

Wellnessbungalow.nl verhuurt daarbij de bungalows niet zelf, maar heeft een aantal partners geselecteerd, voornamelijk particuliere eigenaren, die de mooiste huisjes in Nederland en daarbuiten aanbieden.

Daarnaast worden er via Wellnessbungalow.nl ook woningen te koop aangeboden. Zowel makelaarskantoren als particulieren bieden hier hun luxe vakantiewoning aan.

Luxe, maar wel betaalbaar

overons_3.jpg De bungalows die bij ons te huur of te koop worden aangeboden, zijn niet zo heel veel duurder dan andere bungalows, maar bieden wel veel meer luxe, veelal op een bijzondere locatie voor een betaalbare prijs.

Er wordt hard gewerkt in Nederland en de druk is vaak groot. Mensen gaan er hierdoor toe over om hun vrije tijd kwalitatief beter in te vullen en hebben vaak net even iets meer over voor hun vakantie als het dan “ook maar goed is”.

Wat is een wellnessbungalow?

Een wellnessbungalow is een luxe, maar nog steeds betaalbare, vakantiebungalow met veel extra’s. Doorgaans beschikt een wellnessbungalow over twee of meerdere van de wellness-elementen:
- sauna
- bubbelbad
- stoomcabine
- zonnehemel of zonnebank
- privé-zwembad
- unieke ligging
- veel ruimte
Sommige wellnessbungalows liggen op een vakantiepark en dan kunt u ook gebruik maken van de voorzieningen die op het park worden aangeboden.

Onze doelstelling is dat je je na het bezoek aan een wellnessbungalow weer fit en energiek voelt.

Tevens stellen wij een aantal luxe hotels, zowel in Nederland als het buitenland, in de gelegenheid om hun wellnessprogramma via onze website te presenteren. Tot slot kunt u ook wellnessarrangementen via onze website boeken. Het gaat hierbij om zowel dag- als meerdaagse arrangementen.

Nog vragen?

We hebben hierboven geprobeerd een zo volledig mogelijk beeld van Wellnessbungalow.nl weer te geven. Zijn er toch nog vragen, dan kunt u gerust contact opnemen.

Sandra Blikslager-de Haan,
directeur
sandra.jpg

Telefoon:   00 31 (0) 64 616 26 94
Fax:            00 31 (0) 35 642 32 79
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Wellnessbungalow.nl maakt deel uit van Ambra Beheer B.V. en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 32063690 Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland.
 

Heeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?