villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
informatie
Winnaars vrijkaarten voor Vakantiebeurs 2015 zijn bekend Afdrukken E-mail
ontdek-activiteit-vakantiebeurs.jpgSuper leuk vinden we het dat we weer vrijkaartjes voor de Vakantiebeurs mogen weggeven aan de bezoekers van Wellnessbungalow.nl. Helemaal omdat we geen betere plek kennen om je goed te oriënteren op je volgende vakantie.

De gastlanden van dit jaar zijn Spanje en Curacao, waardoor wij zeker weten dat er een zonnig sfeertje op de beurs zal hangen. Leuk! Maar niet alleen Spanje en Curacao zullen vertegenwoordigd zijn op de beurs, landen van over de hele wereld hebben stands waar je kennis kunt maken met een klein stukje van de cultuur. Laat je optimaal inspireren en ontdek nieuwe bestemmingen!

De vakantiebeurs wordt van 14 t/m 18 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht gehouden.
De winnaars zijn: Tjerkje Scehlhaas, Angela van de Graaf-van Zijl en Lia de Jong. Van harte gefeliciteerd. De kaarten worden per mail naar jullie toegestuurd. Heb je niet gewonnen, maar wil je de beurs wel graag bezoeken? KOOP HIER JE KAARTEN!
 
Wellnessbungalow met sloep voor de deur Afdrukken E-mail
sloep-gentle-6.10-emslandermeer.jpgGeniet van de karakteristieke oude veenkanalen, de bomenlanen,  het prachtige landschap, de schitterende akkers, de afwisseling van watermolens, karakteristieke bruggen en niet te vergeten de sluizen.  Ben jij klaar voor een vakantie in Groningen?

Historische vestingstadjes

Op Bungalowpark Emslandermeer   in Vlagtwedde kun je luxe 7 persoons bungalows, halfvrijstaand, type Westerwolde  met nieuwe Gentle 610 sloep huren. Vanaf het park vaar je in een middag naar de historische vestingstad Bourtange. Deze oude geheel gerestaureerde vesting is de moeite waard om per boot te bezoeken. Ook worden er rondleidingen georganiseerd en je kunt mooie dagtochten maken naar onder andere Bellingwolde  of naar Ter Apel over het Ruiten-Aakanaal.

Ruime sloep voor de deur

De Gentle 610 ligt aan de steiger bij de bungalow en is een spiksplinternieuwe ruime 7 persoons sloep en is voorzien van een outboard-motor in geluidsdichte bun voor éénvoudig en comfortabel varen en manoeuvreren. Een vaarbewijs is niet nodig en bij aankomst krijg je een korte vaaruitleg/instructie.  Ook krijg je een aantal vaarroutes. De luxe sloep is voorzien van buiskap, kuip-verlengtent, luxe kussens, kabelaring, stootwillen, koelbox, zwemvesten e.d.

emslandermeer-interieur.jpgGeheel nieuw ingerichte zeer luxe bungalows

De bungalows zijn uiterst luxe uitgerust met een nieuwe inrichting 2012, comfortabel meubilair,  wellness voorzieningen zoals een Finse oven-sauna, zonnehemel, regendouche etc. Verder beschikt de bungalow over een uitgebreide keuken-inventaris, luxe servies en glaswerk, Jamie Oliverpannen e.d.

Park Emslandermeer

Park Emslandermeer is een park voor jong en oud met veel vertier o.a. binnen-zwembad, golfbaan, restaurant, in de zomermaanden animatie-team, speeltoestellen voor de allerkleinsten e.d. Dierenpark Emmen is ook altijd een bezoek waard en vanzelfsprekend ook de stad Groningen en ook een aantal leuke Duitse steden is goed aan te rijden. In de directe omgeving zijn ook veel bossen dus volop genieten van de natuur.

Nu al boeken

Vanaf 30 maart beschikbaar maar nu reeds te boeken. Via Recreamax 038-3856300, www.recreamax.nl of rechtstreeks via het park 0599 313455 email Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Naast huizen met een sloep zijn er ook ook luxe huizen als Sport & Adventure wellness bungalow te huur met o.a. Finse oven-sauna, kano’s, kayak, toerboot met 6 PK buitenboordmotor, kinderzeilboot optimist, Sony Playstation en Wiifit, badmintonrackets, balspellen e.d. Ook nu reeds te boeken en vanaf 30 maart as. Beschikbaar.

Vishuis

Ook is een compleet uitgerust 7 persoons vishuis De Vennen 88 te huur met luxe Hanzeschouw als toer-visboot, buiskap, zitkussens e.d. . Nu reeds te boeken, beschikbaar vanaf 30 maart a.s.

spa-emslandermeer.jpgHet topproduct op het gebied van Wellness is De Vennen  38 een 8 persoons bungalow met luxe buitenspa-jacuzzi en een Finse oven-sauna met infraroodstralers, lichttherapie, regendouche en een compleet nieuwe inrichting 2012. Direct beschikbaar en te boeken.

 

Heeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?