villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 UtrechtDag ArrangementenPrivéAdv.nr: 4928.03.2008
Van  wellness  
De sfeer van gastvrijheid

Sauna & Beauty thermen ‘de Heuvelrug’ laat u ervaren wat optimaal genieten is. Ervaar het gevoel van natuurlijke ontspanning, rust en gezelligheid in een wereld van baden, sauna, thermen en natuurlijk innerlijke en uiterlijke verzorging. Met uw partner, familie, vrienden of alleen een paar uurtjes of misschien wel een volledige dag ontspannen uitgaan. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en gewoon even aandacht voor uzelf.

Lekker zonnen tijdens zomerse dagen op de weitgestrekte ligweide. Onze gastgerichte horecamedewerkers weten u culinair te adviseren en te verrassen met een drankje, een klein hapje of een volledig diner.

U hoeft hier geen rekening te houden met tijd, afgezien van de eventuele afspraak voor een heerlijke massage of behandeling. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en ervaren specialisten. Wist u overigens dat massage één van de meest effectieve manieren is om werkdruk en stress te verwerken?

De diverse Finse binnen- en buitensauna’s, de Romeinse thermen met een stoombad, whirlpool, kruidentempel, en het binnen- en buitenzwembad geven een optimaal gevoel van welzijn.

Wij staan als professioneel team voor u klaar met een gastvrije, persoonlijke en ongedwongen begeleiding. Een grote zorg rond ultieme hygiëne en waterbehandeling met een uitstekende service.

Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u alle arrangementen en behandeling te reserveren. Er zijn overigens arrangementen van € 34,75 tot een Super deluxe 2-daags arrangement voor € 239,= p.p. inclusief overnachting!
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs:
Contact:
Sauna & Beauty thermen ‘de Heuvelrug’
Veenendaal

Telefoonnr.: 0318-520321

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.saunadeheuvelrug.nl/RSS 2.0All Ads
RSS 2.0UtrechtHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?