villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 GriekenlandTe Huur in BuitenlandPrivéAdv.nr: 40513.08.2008
Van  zomer  
Bijzondere villa met zwembad Zuid Kreta
In het zuiden van Kreta, dichtbij de stranden van Komos en Kalamaki, ligt het rustige dorpje Lagolio. Aan de rand van dit dorp staat tegen de helling onze ruime vakantiewoning met zwembad. Dit mooi gelegen Griekse huis werd ongeveer 250 jaar geleden gebouwd. De laatste honderd jaar, tot aan 1960, was het gebouw in gebruik als olijfoliemolen. In 2006/2007 werd het huis grondig gerestaureerd, waarbij de authentieke, Griekse stijl en sfeer werden behouden. Het huis heeft accommodatie voor vier personen.

U kunt hier genieten van een grandioos uitzicht op het dal en de heuvels rondom, en verder weg de toppen van de Psiloritis, de opgravingen van Festos en de Middellandse Zee.
Als u niet in the middle of nowhere wilt zitten, maar wel wilt genieten van de rust en de ruimte, dan kunt u zich geen mooier plekje voorstellen.
Het huis ligt aan de rand van het dorp hoog boven het dal, met in het voorjaar een klaterend bergbeekje. Naast het huis is een klein terras, een heerlijk plekje om te ontbijten in de morgenzon. Het grote terras met zwembad grenzen aan de benedenverdieping. Regelmatig zweven er enkele adelaars boven het dal: adembenemend mooi!
Vanwege de beschutte ligging aan de zuidkant van het Ida-gebergte, behoort Lagolio tot de meest aangename locaties op Kreta. Vele opgravingen en de mooiste zandstranden van Zuid-Kreta zijn dichtbij. Gecombineerd met uw verblijf in deze luxe en bijzondere woning kunnen wij u een onvergetelijke vakantie garanderen.Het dorpje Lagolio is nog puur en onbedorven. Meer info op www.kretavilla.eu.
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs: vanaf ¬875
Contact:
G. Zomer
Vlissingen

Telefoonnr.: 0031.118471324

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.kretavilla.euRSS 2.0All Ads
RSS 2.0GriekenlandHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?