villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 OverigMeerdaagse ArrangementenPrivéAdv.nr: 85611.11.2009
Van  etentjeveilen  
De Smakelijkste veilingsite van Nederland
Een heerlijk avondje uit eten onbetaalbaar? Niet als het aan ons ligt! Want met www.etentjeveilen.nl is dineren betaalbaar...en spannend!

www.etentjeveilen.nl is een unieke veilingsite, waar je meebiedt op een dinerarrangement al dan niet inclusief drankjes bij diverse restaurants.
De veiling van de dinerarrangementen vinden real-time plaats, zodat je meteen ziet of je de hoogste bieder bent. Je ziet op de website precies hoelang de veiling duurt en wanneer deze dus afloopt. Heb je de veiling gewonnen, dan betaal je veilig en snel via ideal.
Je ontvangt direct per e-mail je voucher voor het betreffende restaurant....je kunt dus meteen op stap!
Of misschien geef je de voucher wel kado? Dat is ook mogelijk. De voucher is namelijk tot soms wel een jaar lang geldig en staat niet op naam of bedrag.

Tot slot: www.etentjeveilen.nl doneert € 1,- van elk winnend bod aan een goed doel naar uw keuze, de twee geselecteerde goede doelen zijn: KWF Kankerbestrijding en het nieuw te bouwen Ronald McDonald Center in Amsterdam. Zo beleef niet alleen jij plezier aan het etentje.

Registreer je nu en wordt op de hoogte gehouden welke spannende en overheerlijke arrangementen worden aangeboden via de smakelijkste veilingsite van Nederland.
Tip je bovendien 5 vrienden of bekenden via deze site dan maak je kans op een arrangement voor vier personen bij een van de deelnemende restaurants.

www.etentjeveilen.nl houdt uit eten gaan betaalbaar....en spannend!

Namens ons enthousiaste team van www.etentjeveilen.nl hopen wij u te mogen verwelkomen op de smakelijkste veilingsite van Nederland.

Team etentjeveilen
info@etentjeveilen.nl
www.etentjeveilen.nl
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs:
Contact:
Karim Bukala
utrecht

Telefoonnr.: 0643220893

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.etentjeveilen.nlRSS 2.0All Ads
RSS 2.0OverigHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?