villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 TurkijeTe Koop in BuitenlandPrivéAdv.nr: 81812.06.2009
Van  Real Turkey  
Traditionele Turkse villa's in een rustieke pittoreske Turkse omgeving
Vijftien werkelijk unieke villa's zullen ontwikkeld worden in het charmante dorpje Kalemler, gelegen in de buitenwijken van het populaire toeristische resort Side; Antalya aan de Turkse Riviera. Het licht heuvelende perceel is gelegen in het verlengde van het schilderachtige Taurus Gebergte en biedt open zicht op het groene landschap met hier en daar ver zeezicht.

Het landschap in de omgeving bestaat uit olijf-, citroen en sinaasappelbomen en rustieke pijnboombossen. Op het preceel zelf staan ook een aantal volgroeide olijfbomen welke allen behouden zullen worden ter verrijking van het landelijke concept. Onder de bomen in de tuinen van het domein zullen lavendel bloemen gepland worden zodat het complex behalve aantrekkelijk voor het oog; ook de andere zintuigen zal prikkelen.

Het nieuw gebouwde strandpark met zijn mooi ontworpen wandelpromenade, bars en diverse watersportactiviteiten zal een gratis busverbinding bieden en ligt op slechts 6,5 kilometer afstand van het project.

Het ontwerp van het project bevat elementen uit de traditionele Turkse architectuur met modern landelijke Mediterrane invloeden. Het project met zijn unieke concept beoogt een exclusieve omgeving te creeren met smaakvolle Turkse woningen in plaats van louter een complex van villa's. Zodoende bieden de verhoogde scheidingswanden tussen de villa's - die elke over een stijlvol ontworpen tuin en prive zwembad beschikken - een zeer hoge mate van privacy hetgeen ontbreekt bij de meeste villa's die tegenwoordig op de markt worden aangeboden.
U hebt keuze uit 3 verschillende villa ontwerpen met 3 of 4 slaapkamers en 3 badkamers. De woonkamer en veranda's zijn zeer ruim ontworpen en voorzien van speciale decoraties. Wat betreft interieur zullen een aantal van de natuurstenen muren ook zichtbaar zijn aan de binnenzijde van de villa's waardoor een smaakvol landelijk effect wordt gecreerd.
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs: 234000
Contact:
Real Turkey
Side

Telefoonnr.: 0031611482396

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.realturkey.nl/object/1065RSS 2.0All Ads
RSS 2.0TurkijeHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?