villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 TurkijeTe Koop in BuitenlandPrivéAdv.nr: 76618.03.2009
Van  jackie  
Innovatief project in de Bodrum Peninsula....
In de Bodrum Peninsula prachtige luxueuze appartementen en vrijstaande villa's in een van de mooiste baaien in de Peninsula tussen Gumusluk en Yalikavak met panoramisch uitzicht over de zee en de natuur.

Het bijzondere van de appartementen is dat ze volledig geoutilleerd zijn voor rolstoel gebruikers, voor de villa's zijn de aanpassingen optioneel.

Appartementen, 65 m2 met woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 20 m2 terras.

PRIJS: v.a € 93.000 to € 97.000

De vrijstaande 110 m2 villa's met woonkamer en open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers plus 40 m2 terras.
Optioneel voor villa prive-zwembad.

PRIJS: v.a. € 159.000 tot € 162.500

Inclusief in appartementen en villa's witgoed van Siemens, stalen voordeur, A/C, water depot, compressietank en satteliet en kabel geinstalleerd.

Het complex is omgeven door natuurstenen muren, heeft een gezamenlijk 155 m2 buitenbad en 30 m2 binnenbad, fitness-centrum, sauna, cafe-bar en 24-uurs beveiliging, er is een gratis shuttle-dienst naar Gumusluk.

Afstand Gumusluk en Yalikavak 8 km, Bodrum 35 km, Milas/Bodrum airport 50 km

Nieuwsgierig geworden??

Stuur me een mailtje voor meer info en foto's.

Gumusluk
Gumusluk, betekend ‘zilver’, is een van de oudste vestigingen van de Peninsula. Dit gebied is vooral bekend vanwege zijn historische waarde en is rijk aan archeologie, zowel aan land als onder water. Het centrum – een klein vissersdorpje – heeft zijn uitstraling bewaard door de bouw beperkingen. Gumusluk is een rustig dorpje met aan het strand de beroemde visrestaurants en allerlei winkeltjes waar u ongestoord kunt “snuffelen”, Gumusluk is bij uitstek geschikt voor een relax-vakantie.
Vanaf het strand kunt u wandelen naar het bekende Rabbit Island zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen en de konijnen te bekijken die daar in de vrije natuur leven.
Langs de kustlijn zijn nieuwe en bestaande huizen te koop, die erg populair aan het worden zijn onder de Europeanen omdat er voor een goede prijs nog huizen te koop zijn.
Vastgoed te koop in Gumusluk – heeft geen beperkingen voor buitenlandse nationaliteiten.

Yalikavak
Als u van Bodrum naar Yalikavak reist met het openbare vervoer zult u de prachtigste panorama's zien.
Langzaam omhoog rijdend naar de top van de berg aan de rand van Yalikavak heeft u een panorama van de hele noord en zuidkust vandaar daalt u naar beneden naar Yalikavak.
Dit eens ingeslapen vissersdorpje begint een van de drukbezochte plaatsen van de Peninsula te worden maar toch behoud het dorpje zijn charme, cultuur en rust. In de koppelstoned straatjes in het auto-vrije centrum, zijn veel restaurantjes en bars gevestigd. Als u er van houd om vis te eten is het zeker een aanrader om een restaurant te zoeken met de tekst ‘Balik Restaurant’. Yalikavak staat bekend om zijn schone lucht, prachtige zonsondergang en kristal helder zeewater. Port Bodrum Marina, is geopend in Yalikavak in 2003, de haven is voor vissersboten en luxe jachten.
Er word gezegd dat de oude stad van Yalikavak was gebouwd op de berg. De stadsmuren zijn daar nog steeds getuigen daarvan.
Nieuwe projecten langs de kustlijn bieden rust en een geweldige uitkijk op het oude centrum.
Vastgoed kopen in Yalikavak – geen beperkingen voor buitenlandse nationaliteiten.

IDNR 3977
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs:
Contact:
Jackie Peeters
Yalikavak Bodrum Turkije

Telefoonnr.: 0090-252-3853089

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.century21halikarnas.com/RSS 2.0All Ads
RSS 2.0TurkijeHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?