villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 SpanjeMeerdaagse ArrangementenPrivéAdv.nr: 79710.04.2009
Van  brigitvanherpt  
Ontspanje en wellness arrangementen in Spanje
ONTSPANJE WEEK
Stel je eens voor: een Mediterraanse villa, een eigen zwembad met zonneterrassen en een privé gelegen tuin met jacuzzi. Elke dag staan er ontspannende activiteiten en/of leuke excursies gepland waar je aan kunt meedoen. Alle maaltijden worden verzorgd. Naast het programma is er genoeg ruimte om je eigen tijd in te delen: een goed boek lezen aan het zwembad, zonnen op het één van de mooie stranden, gezellig kletsen op een terrasje of genieten van een heerlijke wellness massage of healing.
Dit is in het kort de inhoud van de ONTSPANJE WEKEN die wij organiseren in Jávea, een exclusieve bestemming voor de veeleisende vakantieganger. Op een fantastische locatie in de groene heuvels van Jávea ligt op zo’n 8 km van zee Villa Bright waar de weken plaats vinden.
Kom genieten van de natuur, de blauwe zee, de rust en de gezelligheid op de terrasjes in de Spaanse café's!

VILLA BRIGHT WELLNESS WEEK
Een exclusieve week vol met persoonlijke behandelingen en andere activiteiten om je weer helemaal op te laden met energie: massages, healing, meridiaanmetingen, yoga, pilates, bezoek aan de spa, meditaties en wandelingen in de prachtige natuur. Je verblijft in onze royale villa Bright waar je uiteraard kunt genieten van alle faciliteiten zoals zwembad, jacuzzi en de tafeltennistafel. Ook in deze week blijft er voldoende tijd over om je eigen dingen te doen en te genieten van de Spaanse cultuur. Een uniek concept, kleinschalig met veel persoonlijke aandacht, voor een verrassend aantrekkelijke prijs.

Naast bovengenoemde weken organiseren wij ook themaweken, zoals een speciale gezondheidsweek of chakraweek. Door het hele jaar heen staan er weken gepland, maar het is altijd mogelijk om de data persoonlijk aan te passen.

Kijk voor alle aanvullende informatie op onze website of neem eens vrijblijvend contact met ons op.
We ontmoeten je graag in Jávea!
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs: 695,00
Contact:
Brigit van Herpt
Jávea

Telefoonnr.: +34966074059

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.ontspanje.netRSS 2.0All Ads
RSS 2.0SpanjeHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?