villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 ItalieTe Huur in BuitenlandPrivéAdv.nr: 87604.02.2010
Van  Country house Montesoffio  
Helemaal tot rust komen op landgoed in Le Marche
Montesoffio is de ideale vakantieplek om volop te genieten van rust, ruimte, schone lucht en cultuur. Of je nu met de hele familie, een vriendengroep of alleen op vakantie gaat. Hier kom je weer op adem. Languit op een strandstoel bij het zwembad, of in een hangmat in de boomgaard, met een boek op je buik. Het kan allemaal op Montesoffio bij Anja & Emile: ontspannen, erop uit, iets afmaken waar je thuis maar niet aan toekomt, of gewoon echt even helemaal niets doen…
Montesoffio beschikt over acht ruime, comfortabele appartementen (ook voor minder validen) en vier riante B&B kamers met eigen badkamer. De appartementen hebben twee of drie kamers en allemaal een eigen ingang op de begane grond. Ze zijn modern en strak en beschikken over compleet ingerichte keukens. Alle badkamers hebben een lekkere douche en de gasten slapen in een goed bed.
Rondom het huis is ruimschoots plek om van de ochtend- en avondzon te genieten. Buiten, of in de gemeenschappelijke ‘salone’, worden door Anja & Emile regelmatig Italiaanse maaltijden met lokale wijnen geserveerd. In de buurt zijn ook talloze restaurants. In het voor- en naseizoen organiseren wij één of meerdaagse kookworkshops en schilder- en taalcursussen.
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs:
Contact:
Emile Kuypers
Barchi

Telefoonnr.: 00392247798192

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.montesoffio.comRSS 2.0All Ads
RSS 2.0ItalieHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?