villagentil.jpg

Wachtwoord vergeten?
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man
dames_logo.jpg

Voordelig naar Curacao

linnenatwork

curacao-exclusief.jpg
 GelderlandDag ArrangementenPrivAdv.nr: 9910.04.2008
Van  veluwse bron  
21 ha Sauna, Beauty & Wellness op de Veluwe
De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellness-resort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan wellness.

In het hoofdgebouw zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hammam, een uitgebreide rasul, een ware ijsgrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellness-dorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatiesauna, een Veluwse Stuifzandsauna, een Zoutsteenmijn of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.

De behandelingen op het gebied van Beauty & Health zijn hoogwaardig en veelomvattend. De afdeling waar deze behandelingen verstrekt worden beschikt over vele behandelruimtes, rustruimtes en wellnessfaciliteiten waarvan individueel of met zn tween gebruik gemaakt kan worden.
Klik voor vergroting op de afbeeldingPrijs:
Contact:
de Veluwse Bron
Emst (gemeente Epe)

Telefoonnr.: 0578 688 888

Email:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web:  www.veluwsebron.nlRSS 2.0All Ads
RSS 2.0GelderlandHeeft u al een account ? dan kunt u hieronder inloggen


Wachtwoord vergeten?